Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

no, blíží se dvacátá léta, tak nezbývá, než se rozhlédnout, odkud vyleze ten vůdce. což je osvědčený model, jak roztočit kola zbrojního průmyslu a zažehnat ekonomickou krizi v USA. a protože máme zkušenosti, bude lépe mu ty aktivity zatrhnout v zárodku. a máme tu nový prvek. je třeba se vyrovnat s jinými mladíky, kteří rozvracejí systém. neříkalo se, že kdyby bývali nacisty zavřeli včas, válka by nebyla? tak snad ty problematické mladíky včetně neonacistů v německu stihnou zavřít dříve, než se tam zase stane kancléřem nějakej magor. pak už bude vše tak rozjeté, že se to nebude dát ukočírovat

0 0
možnosti
Foto

Obavam se ze jako skutecny budicek uz by zabralo jen neco opravdu drastickeho. Pravdepodobne utok s pouzitim ZHN. Moji nocni murou je co se delo s vyzbroji armady SSSR pri jejim rozpadu ...

1 0
možnosti
KT

myslíte, komu ji spekulanti prodali? oběma stranám. všem stranám ;-)

0 0
možnosti
JR

J51a93n 64R17á13ž

25. 12. 2016 19:17

Zajímavá úvaha. Dal jsem Karmu.

Jen si myslím, že dokud v Norimberku, či Mnichově nebude "drasťák" podobný pařížskému Bataclanu, bude považovat většina Němců berlínský "incident" za náhodné pomatení myslí jednoho cvoka. Propaganda, která dlouhodobě staví migranty do postavení ubožáků zasluhujících lítost, nepřipustí u většiny veřejnosti ještě dlouho reálný pohled, jaké nebezpečí vytvářejí.

Prosím, nechápejte to tak, že si další masakr přeji. Je to jen konstatování.

1 0
možnosti
IJ

Mluvit o nedůvěře vůči politikům v zemi, kde patří mezi nejoblíbenější politiky Miloš Zeman, to vyžaduje hluboké odtržení od reality. Autor mluví o něčem, čemu vůbec nerozumí.

0 10
možnosti
TT

On fungoval i Brave New World v očích všech, co si říkali heče peče.

0 0
možnosti
OJ

Němci mají dokonale vymytý mozek. Podle mě kdyby teď v Berlíně vybuchla špinavá bomba a zabila 100.000 lidí, tak by AFD stouply preference tak max o 5 procent a zbytek by dál poslušně následoval zvuk píšťaly k propasti, podporovat své vůdce a znovu by volil Makrelu, případně ještě vítačtější Zelené a soc demáky.

12 0
možnosti
MH

pokud si vážně myslíte, že kvůli 12lidem se změní politika německa, tak Vám Vaši naivitu upřímně závidím - máte jednoduchý život.

3 0
možnosti
JN

J23i80ř62í 73N61o67s83e26k

23. 12. 2016 7:38

To není o dvanácti lidech, ale o bodu zlomu, o poslední kapce... Ale obávám se, že Němci těch kapek budou potřebovat ještě mnoho - ke své i naší škodě.

8 0
možnosti
OH

Problém je, že v Německu jsou od historie zvyklí poslouchat rozkazy. To by nebylo tak zlé kdyby to nebylo až ad absurdum.

Takže u nich jsou většinou nespokojeni jen ti, kterých se to týká. Třeba když se zavřou atomové elektrárny a staví se větrníky tak všichni tleskají. Oni nevidí že vyrovnávací elektřinu musí nakoupit. Takže nespokojeni jsou jen ti kterým by nad hlavou vedly dráty ze severních větrníků k průmyslu na jihu.

Stejně tak Andělka Merklová Němcům vysvětlí, že problémy jsou protože okolní země neplní své kvóty "odběru nadpočetného kulturního obohacení".

Takže vzteklí jsou jen ti kterých se týkalo třeba loňské znásilnění, přímé násilí a podobně.

Možná se časem proberou a dojde jim, že tento pokus platí ze svých daní a že nezbývá na projekty pro ně a že nějak přituhuje i v oblasti kriminality a že se přehodnocují staré hodnoty jako křesťanské svátky či "nesmysly" o pedofilii a svatbách nezletilých či práva žen.

Němci jdou na rozkaz a nepřemýšlejí, slepě věří svým vůdcům.

12 1
možnosti
PV

P33e38t43r 76V64o30s95t63r14ý

22. 12. 2016 17:59

Hrozný kecy... Byl jste někdy v Německu?

1 5
možnosti
DT

Zajímavý blog. R^ Jen o tom probuzení trochu pochybuju. Ze snů a sluníčkovém světě mnozí plavně přejdou do pštrosího zasunování hlavy do písku, protože "se s tím naučili žít". Tak to po nich chce stát a oni ani netuší, že by proti tomu mohli něco dělat. Navíc nemají jak, v Německu je takový systém, že lidem opravdu nedovoluje nic podniknout. A je to tak schválně. Poděkujme se Francouzům, ti se o to po druhé světové válce zasloužili nejvíc...

11 0
možnosti
DB

především jde naprosto o něco jiného....většina lidí je jen zmatená formou projevu...ale podstatou je strach a systém vládnutí

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS