Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Dobrý den, pane Vajchre. Přečetl jsem si Vaše 3 poslední články, píšete skvěle a úspěch tohoto článku si naprosto zasloužíte. Ale musím Vám to napsat - Vaše profilová fotka se mi naprosto nelíbí. Ty ruce za hlavou hovoří jasně...

1 0
možnosti
EH

Němci se rádi chytají ideologií. Hitlera milovali a dneska žijou pro politickou korektnost. Je to jako s Romy v ČR. Jako stát o ně pečujeme, jako jednotlivci jimi pohrdáme, ale jenom v soukromí.

18 1
možnosti
RV

A ke všemu ten všobjímající stát své občany téměř dokonale odzbrojil. Němci mohou akorát tak lamentovat a popadnout sekeru (ty venkovští). ve městě můžou hájit život tak akorát propiskama.Rv

7 1
možnosti
Foto

Frustrovaný uprchlík žijící v Německu v hangáru na letišti nedostal to, co mu bylo před cestou do Evropy od pašeráků za hromadu peněz slíbeno, tedy, že od kancléřky Merkelové měl dostat zdarma domek a auto a tak začal po svém protestovat a mstít se.

5 0
možnosti
Foto

Jakkoliv je mi líto obětí, tak Němci je asi potřebují, aby si uvědomili do čeho ženou celou Evropu.

18 1
možnosti
JH

Zcela výjimečně se na titulce objevil dobrý článek. Autorovi karma.

7 1
možnosti
JS

Ono to bude Nemcum asi trvat dele. V r.1945 uprostred trosek Berlina psali na zdi: "Unsere Mauern brechen, unsere Herzen nicht " .A Vudci pored verili.

0 0
možnosti
MK

Andělína pravila že to zvládnou.......a já ji věřím..ona to zvládne. Škoda jen,že to nezvládly včerejší a nezvládnou budoucí oběti.

21 0
možnosti
PS

Ono nejde jen přímo o terorizmus,ale i o informace o činu,o zatajování a naprosté neschopnosti politiků.Viz můj ranní blog:

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575143

12 1
možnosti
Foto

I80v66a17n 81M96a26r37e73k

20. 12. 2016 17:41

Naprostá ztráta Němců pudu sebezáchovy . ;-( Rv Rv Rv

17 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
Soukromý podnikatel, profesí též ekonom a analytik. Po šesti letech působení v komunální politice se už nedivím téměř ničemu. Z nynější pozice vnějšího pozorovatele se tím začínám i bavit. Ale stávající vývoj mě nebaví...

Seznam rubrik