Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Popsal jste situaci Německu výborně.

Chtěla bych věřit, že tento teroristický čin dokáže Němce probudit, ale obávám se, že jejich mentalita jim to nedovolí.

46 1
možnosti
MT

Neprobudi. To uz by se muselo DAVNO stat. Za 10 dnu uz si nikdo ani nevzpomene, mozne drive, kdy se stane neco podobneho nekde jinde. Zanedlouho se to bude brat jako nejaka vsedni dopravni nehoda nekde jinde.

13 0
možnosti
JH

J39i68ř11í 18H34r97b26e38k

20. 12. 2016 13:03

Vypadá to, že v povaze německého národa je určitá schopnost pevně se stmelit kolem nějaké myšlenky, být ji věrnej skoro až za hrob a systematicky ji do důsledků aplikovat. Pokud nejde o extrémistickou myšlenku, tak jsou všem za příklad pořádkumilovnosti a čistoty. Bohužel dva poslední extrémistické úlety ukazují jejich slabinu, na kterou bohužel doplácí opět celá Evropa:-/

28 0
možnosti
Foto

Myslím si, že se nezmění vůbec nic.

Západní mainstream spustí, že šlo o čin pomateného jednotlivce a bude neustále zveřejňovat, jak muslimové tento čin odsuzují.

A Němci budou nadále volit promuslimské politické strany jako CDU-CSU, Zelené a Sociální demokraty. A terorismus v západních zemích bude nabírat na síle.

Co na tom, že ve Francii jde turismus úplně do kytek, je tam rok vyhlášený vyjímečný stav. Francouzi si zase zvolí nějakou promuslimskou stranu. Potom se jen diví a nechápou...

Evropané nechápou, že si za tento stav mohou sami, vždyť to Rakušané prokázali volbou promuslimského prezidenta.

Evropské civilizaci již nelze pomoci.

55 0
možnosti
JD

J13a89n 57D40ě29t46á80k

21. 12. 2016 0:52

Přesně, je to tatáž salámová metoda, se kterou fašizuje brusel evropu. Němci si časem zvyknou, že sem tam někdo umře, až jednoho ošklivého dne zjistí, že už nejsou Němci. No, možná si toho ani nevšimnou a prostě zmizí.

12 0
možnosti
KC

Hlavním viníkem hrůz podobných té včerejší berlínské je německá hloupost, stádnost a naivita, proto ani od paní Merkelové nečekejme žádnou sebereflexi ! Němci mají sice prvotřídní ekonomiku, ale lidsky jsou schopni nejvýš chovat slepice, neboť o vztazích v lidské společnosti toho moc nevědí. A to mají jako ekonomicky nejúspěšnější stát vést celou EU !! Kdo je do této role pasoval, by si měl přiznat, že řízení ekonomiky vedení lidí je něco jako nebe a dudy.

24 0
možnosti
KT

ehm. ekonomiku vytvářejí lidé. nehažte ani Němce do jednoho pytle. tvrdí se, že Anděla jako dcera kariérního diplomata působícího v Moskvě a DDR se v mládí zapletla s levičáky. USA prý na ni má hezký spis. a vydírá ji. protože jak lépe zničit ekonomickou konkurenci v Evropě, než použít model, který znám sám. oni se s mexické emigrace taky mohou pos...kvrnit. Merkelová sama není hloupá, ani netaktická. jak jinak chcete vysvětlit tuhle její úchylku v jinak dobrém úsudku?

0 0
možnosti
PB

..... pevně doufám že si tam jednou zopáknou Norimberskej proces a na lavici vobžalovanejch usednou všichni vítači, kerý celej proces nelegální migrace nastartovali a z teho svinstva, jak politicky tak ekonomicky, profitovali !!!

34 0
možnosti
MT

Doufam ze soucasti rozsudku bude i kompletni konfiskace majetku ktery nabyli bezohlednym profitovanim teto kriminality.

3 0
možnosti
Foto

Soudím, že v Německu ještě nezazvonil žádný budík, který by vzbudil občany. Němci mají vrozený respekt k autoritám, vždyť i Hitlerovi věřila většina z nich až do poslední chvíle. K jistému posunu veřejného mínění jistě dojde, ale kancléřku Merkelovou to bezprostředně neohrozí. Asi se zpřísní dohled nad imigranty a muslimskou komunitou v Německu. Možná začnou důrazněji vyhošťovat ty, co nedostali povolení k pobytu v Německu. No a politickému subjektu AfD zas trošku vzrostou volební preference.

20 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Sám bych si ale netroufal hodnotit současný stav v Německu ani mentalitu zdejších současných lidí, protože nejsem Němec.

Tam totiž (prý) podle průzkumů veřejného mínění popularita Merkelové stále stoupá a její znovu zvolení je téměř jisté.

Myslím si však, že stát se něco podobného u nás, něco takového by znamenalo statisícové demonstrace a okamžitou demisi vlády!

9 0
možnosti
Foto

Je vidět, jakou moc mají západní maisntreamová média a jejich promuslimská propaganda.

Současní západní politikové se obávají, že by se jednou museli zodpovídat ze svých činů (de facto se islamizací svých zemí dopouštění vlastizrady), tak západní mainstream v jednom kuse do lidí hrne, že islám je mírumilovný a islámský terorismus jsou jen činy pomatených jednotlivců. Jenže, když takto pomatených jednotlivců jsou statisíce a ještě je v Sýrii podporujeme, tak nám není pomoci.

Stačí jen rozhovor s Asadem, jak Francouzská vláda podporuje islámské teroristy v Sýrii. Ale něco takového náš mainstream nezveřejní.

23 0
možnosti
Foto

Podle mých zdrojů v Německu....žádný budíček se nekoná...přesně jak si Mutti přeje, jede se dál....o soudržnosti tu nemůže být ani řeč. Každý na tom svém písečku rád, že pod koly kamionu nebyl on nebo jeho dítě...to ještě potrvá, než někomu skutečně zazvoní v uších, pokud se to vůbec stane..bohužel:-(

47 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2697x
Soukromý podnikatel, profesí též ekonom a analytik. Po šesti letech působení v komunální politice se už nedivím téměř ničemu. Z nynější pozice vnějšího pozorovatele se tím začínám i bavit. Ale stávající vývoj mě nebaví...

Seznam rubrik