Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pana Babiše opravdu nemusím. Zejména po zavedeni zbytečné buzerace s kontrolním hlášením a EET. Antibabišovské tažení zahájené nevýrazným Sobotkou s máslem na hlavě a nynější policejni pokračování povede jen k tomu že dalši 4 roky budeme mít na všech polích jen žlutou řepku.

0 0
možnosti

M94i68l54a60n 88K64e94s63l

12. 8. 2017 16:03

Kdyby Čapí hnízdo byl jediný Babišův případ , který není zrovna morálně čistý,tak by mu i možná prospěl.Takových případů je ,ale již více.Začalo to s jeho spoluprací s STBáky.Nějaké rozhodnutí již padlo,Chystá se pokračování.Má jako pracháč smůlu.Mnozí u nás jsou po dlouhodobých zkušenostech přesvědčeni,že pracháč má peníze na to,aby uplacel-třeba svědky.Další kauza-korunové dluhopisy.Možná,že vše je zákonné,ale jak je to morálně.Možná,že členové ANO nebudou pochybovat a budou se volit.Co jim nakonec zbývá.Já mu již věřit nebudu.Možná,že nás bude i více.

5 0
možnosti

p. Kesl, ono toho smutku je více . M.Zeman jmenoval A.Babiše bez Lustračního osvědčení. Agenti STB poté potvrdili, že agenta STB neznají a tak byl Bureš očištěn. Bezprověrkový ! - Neúnavně úřadující, kancléř Mynář sepisuje doporučující dopisy do zahraničí, podivné firmy zakázky dostávají ... Proboha - Revoluce již byla, nebo teprve bude ? A poklud již byla, tak pro koho ? ... To je to smutné ... :-)

4 0
možnosti

Stejně je to krásné ! Komunisté mýtili oligarchy jako nepřátele lidu. Dnes ,se 30 % lidu staví za oliogarchu, jako za svého zachránce. Veřejné mínění to snad ovlivní - příznivce Ano nikoliv. Jde o sektu, kdy jejich velmistr je ohrožován ... :-)

6 0
možnosti

Fakt že jo! Říkám to pořád - prosťáčkové dotují svými daněmi multimiliardáře a řehtají u toho radostí. Opravdu neskutečné.

5 0
možnosti

J80a88n 73R45á39ž

12. 8. 2017 14:16

Souhlasím s dedukcí autora, že se jedná o neetické jednání, s jakým se u všech politiků potkáváme každý den, ale rozhodně to na porušení trestního zákoníku konkrétně Babišem nevypadá.

Podle mne někdo kdysi navrhl Babišovi přeměnit ztrátový statek na reprezentativni oddychový prostor s originálním kongresovým sálem. Babiš nato: Doneste mi Basic design a rozpočet. Donesli s tím, že na to lze sehnat evropské dotace. Babiš řek OK a dál se o to osobně nestaral. O tom, že to nebylo košér se dověděl, až byl ministr. Zeptal se právníků, jestli je v tom právní problém a oni řekli, že ne a to bylo pro něj rozhodující. Už podle toho, jak hloupě na tuto kauzu reagoval, je jasné poznat, že o tom zpočátku moc informací neměl. Pro vsi úctě ke každému, pro koho je 50mega hodně peněz, tak pro Babiše je to prkotina, kvůli které by rozhodně neriskoval svoji politickou kariéru, dotací v tichosti poslal do Bruselu už před rokem a Sibotka a Chovanec i s Kalouskem by se mohli maximálně pást..

Jsem ochoten se vsadit, že st. zastupitelství to odloží. Důkazem ,že trestní stíhání je postavené na vodě je i to, že Bradáčová o tom, že policisté žádají sněmovnu o vydání takové persony, vůbec nevěděla. Bez dokonalého krytí z policejního presidia by to byl policistův konec, ale asi má krytá záda z nejvyšších míst, když si něco takového, jako obejití vrchního státního zástupce v tak výbušné kauze, vůbec dovolil.

Ten, kdo za touto kauzou stojí měl zcela zřejmě strach, že vrchní státní zastupitelství ten případ pro nedostatek důkazů odloží nebo že dokonce vyhodnotí, že o trestní vůbec nešlo, což je nejpravděpodobnější verzí a konkurence ztratí nejvyšší trumf pro pokračování v antibabišovské hysterii.

1 6
možnosti

Máte opravdu mylné informace. O tom, jak o ty dotace dotíral promluvil Rath, Bendl a několik zainteresovaných. Rath ho dokonce citoval, jak to svojí hatmatilkou pravil, že daně platí, tak má na ně právo. V druhé řadě - Policie začala konat právě na popud Bradáčové, ne že o tom ona vůbec nevěděla. To obrovský omyl.

6 0
možnosti

Ten nápad s tím výstřelem na měsíc není vůbec špatný.Aspoň by se ve Strakovce konečně pročistil vzduch.

Morálka a legálnost je přesně ten problém,který nejsou schopni babišovi voliči vstřebat.

Tak například: Hospodští kradli a proto se zavedlo EET. Kdyby své zisky vyváděli přes korunové dluhopisy,tak by už nekradli?

Pro mě je podnikatel člověk,který vytvoří z nuly zisk. On jen vyčůraně využil příležitost čerpání dotací,takže je něco jako socky na sociálce,akorát čerpá o několik řádů výš. Na cikány ale nadáváme,že jsou příživníci,kteří nic nevrací státu.Co ale vrátil státu Babiš,když vyváděl zisk přes dluhopisy?

Čapí hnízdo je kapitola sama pro sebe. Kdokoli z dolních deseti miliónů by už seděl,protože - jak jste správně napsal - nemá na drahé advokáty.

Ale jak už mnozí jeho příznivci dokola opakují(nemyslím vás). Za všechno může Kalousek-ten symbol korupce.

5 1
možnosti

J43a30n 89R10á57ž

12. 8. 2017 14:30

Babiš je hajzl, o tom není třeba pochybovat. Ve velkém byznysu se morálka považuje za sprostě slovo, zejména v Česku, takže ani jiný být nemůže.

Ale i ten největší darebák si zaslouží, aby jeho činy byly posuzovány objektivně.

V odborných kruzích se vedou dosti divoké diskuze o tom, jakou mohl udělat Babiš hloupost, aby se z malicherného problému, oproti OKD, Mostecká uhelná, obří dluh ČSSD a pod. malicherného problému sporné dotace pro Čapí hnízdo, mohla stát trestním senátem řešená kauza. A také nikdo nevěří, že by Babiš měl idioty za právníky, aby mu takovou hloupost nedokázali vyžehlit hned, když vyplula na povrch.

Spíš to vypadá tak, že těsně před volbami vrchní státní zastupitelství případ odloží a Babiš konkurenci ve volbách smete, neb bude jasno, že ti, kdo ji vyvolali, jsou tupci.

1 3
možnosti

Myslím, že to tak nějak bude. I ten neuvěřitelný časový prostor, který tomu dává ČT24, vám dává za pravdu.R^

2 1
možnosti

Tak koukejte na Primu nebo na Barrandov!! Tam Vám zaručuji, že neuslyšíte ani ťuk;-D;-D

3 0
možnosti

Stejný trestný čin - dotační podvod a poškozování zájmů EU a ony se ty kauzy podle vás liší jako den a noc, jo? Tak dál ani nečtu. Hlavně, že vám chutnáRv

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS